Om oss

Avloppsplatsen är en guide till dig som söker information om enskilt avlopp. Syftet med sajten är att förklara hur allt fungerar kring enskilt avlopp, både när det gäller relationen till kommunen och konkreta val av lämpliga lösningar. Här får du svar på dina frågor om enskilt avlopp, oavsett om du ska anlägga ett nytt avlopp eller förbättra ett befintligt avloppssystem.

Bakom Avloppsplatsen står Dahl Sverige AB, landets ledande handelsbolag inom VVS och VA.

Vi har 100 års erfarenhet inom branschen, proffsbutiker runt om i landet och ett omfattande centrallager i Järfälla. Det betyder att vi står nära både tillverkare och installatörer och entreprenörer. Nu vill vi hjälpa dig som fastighetsägare med enskilt avlopp, tillsammans med våra samarbetspartner. Vi har därför tagit med oss relationer, erfarenheter och kunskap in i Avloppsplatsen, inom ett område som kräver proffskunskap.

Till din hjälp har du utvalda entreprenörer som finns lokalt. Det är företag med god kunskap om lokala förutsättningar och legala krav. De har även gedigen erfarenhet av olika funktioner och lösningar.

Personuppgifter inom Avloppsplatsen
Avloppsplatsen marknadsförs av Dahl Sverige AB. Vill du veta hur vi hanterar personuppgifter är du välkommen att läsa mer här.

Hitta en entreprenör för enskilt avlopp nära dig